ژرژ گاموف دانشمند روسی در کتاب آفرینش جهان در مورد فضای جهان چه می گوید
ژرژ گاموف دانشمند روسی در کتاب آفرینش جهان در مورد فضای جهان چه می گوید را از سایت نکس درجه دریافت کنید.
ژرژگاموف
ژرژگاموف (جرج گاموف)-دانشمند روسی_ درکتاب <آفرینش جهان> می گوید:
فضای جهان که از میلیاردها کهکشان تشکیل یافته ،در حال انبساط وگسترش است.
جرج گاموف (به روسی: Гео́ргий Га́мов) فیزیکدان تجربی روسی بود.
او واپاشی آلفا را در تونلزنی کوانتومی کشف کرد و در زمینهٔ واپاشی رادیواکتیو هستههای اتمی، مهبانگ و ژنتیکفعالیت داشت. همچنین او کتابهایی به زبان ساده در باره فیزیک و ریاضیات نوشت.
زندگی
او در ۴ مارس ۱۹۰۴ در اودسا[۱] در روسیه تزاری (در اوکراین کنونی) بهدنیا آمد. او در خلال سالهای ۱۹۲۳ تا ۱۹۲۹ دردانشگاه لنینگراد[۲] تحت نظر الکساندر فریدمان تحصیل کرد. در ۱۹۲۸ گاموف تئوری واپاشی آلفا در تونلزنی کوانتومی را حل کرد. او در ۱۹۳۴ به آمریکا مهاجرت کرد و از ۱۹۳۴ فعالیت خود را در دانشگاه جرج واشینگتن آغاز کرد، جایی که مقالاتی با همکاری ادوارد تلر، ماریو شنبرگ[۳] و رالف آلفر[۴] منتشر کرد.
در ۱ آوریل ۱۹۴۸ (میلادی) گاموف یک مقاله مهم در کیهانشناسی در مجله فیزیکال ریویو[۵] منتشر کرد که به تئوری آلفر-بته-گاموف معروف است. او در این مقاله تقریبی از تابش زمینه کیهانی[۶] زد.
او تا ۱۹۵۴ در دانشگاه جرج واشینگتن ماند، سپس در ۱۹۵۴ فعالیتش را در دانشگاه برکلی کالیفرنیا آغاز کرد و از ۱۹۵۶ تا۱۹۶۸ (پایان عمرش) در دانشگاه کلرادو ماند.
مرگ
گاموف در ۱۹ اوت ۱۹۶۸ در سن ۶۴ سالگی در کلرادو درگذشت.
آثار
پانویس
منبع مطلب : chahi61.blogfa.com
مدیر محترم سایت chahi61.blogfa.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جرج گاموف
جرج گاموف (به روسی: Гео́ргий Га́мов) فیزیکدان تجربی روسی بود.
او واپاشی آلفا را به کمک تونلزنی کوانتومی توضیح داد و در زمینهٔ واپاشی رادیواکتیو هستههای اتمی،بسط نظریه مهبانگ و ژنتیک فعالیت داشت. همچنین او کتابهایی به زبان ساده دربارهٔ فیزیک و ریاضیات نوشت.
زندگی[ویرایش]
او در ۴ مارس ۱۹۰۴ در اودسا[۵] در روسیه تزاری (در اوکراین کنونی) بهدنیا آمد. او در خلال سالهای ۱۹۲۳ تا ۱۹۲۹ در دانشگاه لنینگراد[۶] تحت نظر الکساندر فریدمان تحصیل کرد. در ۱۹۲۸ گاموف تئوری واپاشی آلفا در تونلزنی کوانتومی را حل کرد. او در ۱۹۳۴ به آمریکا مهاجرت کرد و از ۱۹۳۴ فعالیت خود را در دانشگاه جرج واشینگتن آغاز کرد، جایی که مقالاتی با همکاری ادوارد تلر، ماریو شنبرگ[۷] و رالف آلفر[۸] منتشر کرد.
در ۱ آوریل ۱۹۴۸ (میلادی) گاموف یک مقاله مهم در کیهانشناسی در مجله فیزیکال ریویو[۹] منتشر کرد که به تئوری آلفر-بته-گاموف معروف است. او در این مقاله تقریبی از تابش زمینه کیهانی[۱۰] زد.
او تا ۱۹۵۴ در دانشگاه جرج واشینگتن ماند، سپس در ۱۹۵۴ فعالیتش را در دانشگاه برکلی کالیفرنیا آغاز کرد و از ۱۹۵۶ تا ۱۹۶۸ (پایان عمرش) در دانشگاه کلرادو ماند.
مرگ[ویرایش]
گاموف در ۱۹ اوت ۱۹۶۸ در سن ۶۴ سالگی در کلرادو درگذشت.
آثار[ویرایش]
پانویس[ویرایش]
منابع[ویرایش]
منبع مطلب : fa.wikipedia.org
مدیر محترم سایت fa.wikipedia.org لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
پانیا : جواب درست فضای جهان که از میلیارد ها کهکشان تشکیل یافته در حال انبساط و گسترش است اگه باور نمی کنید که این جواب درست صفحه ی ۳۴ پایین صفحه هم اومده😘
پانیا : جواب درست فضای جهان که از میلیارد ها کهکشان تشکیل یافته در حال انبساط و گسترش است .اگه باور نمیکنی این جواب درست صفحه ی ۳۴ پایین صفحه هم اومده . لایک یادت نره 😘😄
پانیا مرسی و اینکه این جواب سوال قران سال ششم هست
دادم نذاشتین
جواب درست فضای جهان که از میلیارد ها کهکشان تشکیل یافته در حال انبساط و گسترش است .اگه باور نمیکنی این جواب درست صفحه ی ۳۴ پایین صفحه هم اومده . لایک یادت نره 😘😄
جواب درست فضای جهان که از میلیارد ها کهکشان تشکیل یافته در حال انبساط و گسترش است اگه باور نمی کنید که این جواب درست صفحه ی ۳۴ پایین صفحه هم اومده😘
من خودم نمیدونم چیه کمک کنم😂
خیلی بده کاش جوابش میومد
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
ژرژگاموف درکتاب آفرینش جهان چه می گوید