در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    چه ماده ای باعث استحکام استخوان در برابر فشار میشود

    1 بازدید

    چه ماده ای باعث استحکام استخوان در برابر فشار میشود را از سایت نکس درجه دریافت کنید.

    ماده غذایی که موجب استحکام استخوان‌ها می‌شود

    به گزارش خبرنگار حوزهکلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مفید‌ترین و موثرترین ماده غذایی در حفظ اندام، گیاه جو است. در گیاه جو  مواد آنتی‌اکسیدانی فراوانی یافت می‌شود و در  چربی‌سوزی و تناسب اندام بسیارموثر است.

    برای این که استخوان‌های سالم و مقوی داشته باشید باید  به میزان یکسان و برابر کلسیم و فسفرمصرف کنید. زیرا جذب این دو ماده عکس یکدیگر است و بالا بودن مصرف هر یک باعث دفع دیگری می شود. فسفر‎ ‎و مس موجود در جو می‌تواند سلامت کلی استخوان‌ها را ‏تضمین کنند. وجود فسفر به درمان و نگهداری استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند.

    جو و خواص آن

    اگر به بیماری‎‎پوکی استخوان‎ ‎مبتلا هستید می‌توانید از جو به عنوان درمان طبیعی بهره ببرید. کلسیم‎ ‎یکی از عناصر ضروری برای محافظت از استخوان‌هاست ‎. آب جو نیز چند برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد. به همین دلیل بهتر است در برنامه غذایی خود آب جو را قرار دهید. منگنز‎ ‎موجود هم در جو به همراه ویتامین‎ B ‎ می‌توانند ‏سلامت روده را تضمین کنند. انواع مختلفی جو وجود دارد که دارای ارزش‌های تغذیه‌ای متفاوتی هستند. جوی ‏کامل (سبوس دار) دارای بیشترین ارزش تغذیه‌ای است و می‌تواند برای افراد بسیار مفید ‏باشد‎.

    بیشتر بخوانید:خواص سبوس جو؛ از لاغری تا شفافیت پوست + جزئیات

    مطالعات اخیر نشان می‌دهند که مصرف ‏جوی سبوس دار می‌تواند سطح قند خون را تا حد زیادی تنظیم کند. جو موجب سلامتی بدن می شود زیرا  دارای آمینواسید ضروری است.  این موضوع به این معناست که ‏جو می‌تواند یک پروتئین کامل در‎ ‎رژیم غذایی‎ ‎افراد باشد. تحقیقات بدست آمده نشان می‌دهند که در ‏سال‌های اخیر رژیم غذایی ما حاوی مواد مغذی مهمی نبوده است پس بایددر برنامه غذایی خود تجدید نظر کنیم. 

    رفع یبوست

    این ماده سرشار از فیبر است و می‌تواند به عنوان ‏منبع سوختی برای باکتری‌های خوب موجود در روده عمل کند. این باکتری‌ها به تخمیر شدن ‏محتوای فیبر در بدن کمک می‌کنند. در نتیجه اسید بوتیریک ایجاد شده به عنوان سوخت اصلی و ‏اولیه برای سلول‌های روده کار می کند.

    ‎آترواسکلروز شرایطی است که در آن دیواره شریان‌ها ‏ضخیم‌تر می‌شود. این فرایند معمولا به خاطر رسوب موادی همچون کلسترول رخ می‌دهد. جو ‏سرشار از نیاسین است که از افزایش سطح کلسترول خون جلوگیری می‌کند و خطر ابتلا به ‏بیماری‌های قلبی- عروقی را کاهش می‌دهد. زنان یائسه که فشار خون بالا، کلسترول زیاد یا ‏بیماری‌های قلبی-عروقی دارند بهتر است ۶ بار در هفته جو مصرف کنند‎.

    جو می‌تواند به زنان در پیشگیری از پیشرفت سنگکیسه ‏صفرا کمک فراوانی کند. از آنجایی که این ماده سرشار از فیبر نامحلول است می‌تواند به کاهش ‏ترشح اسید صفراوی کمک زیادی کند، همین امر موجب افزایش حساسیت به انسولین و کاهش سطح ‏تری گلیسیرید خواهد شد. جو می‌تواند به راحتی یبوست را رفع کند، برای به حرکت وا داشتن مواد درون روده وجود فیبر ضروری است. افرادی که از مشکلات روده رنج می‌برند با استفاده از خواص جو دو سر می‌توانند بیماری خود را رفع کنند.

    خواص جو

    هر فنجان جو دو سر پرک حاوی ۸ گرم فیبر محلول و نامحلول است. فیبر نامحلول موجود در جو دو سر آب را جذب خواهد کرد پس برایرفع یبوست، کم کم میزان فیبر مصرفی‌تان را افزایش دهید، تا بتوانید  مانع بروز گاز در معده، نفخ و اسهال  شوید.

    انتهای پیام/

    منبع مطلب : www.yjc.ir

    مدیر محترم سایت www.yjc.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    انسان

    استخوان اندامی زنده است. سلول های استخوانی تقریباً مانند کشمش های یک کیک کشمشی در ماده ای زمینه ای قرار دارند. این ماده از کلسیم، فسفر و رشته های پروتئینی دراز ساخته شده است که با چشم دیده نمی شود. کلسیم و فسفر باعث استحکام استخوان می شوند و آن را در برابر فشار مقاوم می سازند. رشته های پروتئینی باعث مقاومت استخوان در برابر ضربه می شوند.

    اگردر غذای انسان به اندازه کافی کلسیم و فسفر وجود نداشته باشد، استخوان ها ضعیف می شوند. به همی دلیل کمبود کلسیم و فسفر در کودکان، باعث خمیدگی استخوان های پا می شوند. هر چه سن انسان بالا می رود ، تولید رشته های پروتئینی استخوان کاهش بیشتری می یابد. در برخی افراد کاهش بیش از اندازه رشته های پروتئینی باعث می شود استخوان ها آسیب پذیرترشوند.

    غضروف :

    بخش مهمی از اسکلت انسان را غضروف تشکیل می دهد. غضروف نرم تر و قابل انعطاف تر از استخوان است. نوک بینی و لاله ی گوش شما از غضروف ساخته شده است. لایه ای از غضروف روی استخوان های متحرک را در محل اتصالشان بر یکدیگر پوشانده است. سطح لغزنده ی غضروف مانع اصطکاک استخوان ها می شود.

    بیشتر استخوان ها در ابتدا از جنس غضروف اند اما به تدریج با جذب کلیسیم و فسفر غذا،‌تبدیل به استخوان می شوند. استخوانی شدن،‌از دوران جنینی شروع می شود و تا حدود ۲۰ سالگی ادامه پیدا می کند. از آن به بعد، امکان افزایش قطر و ترمیم (در صورت شکستیگی و آسیب دیدگی) وجود دارد اما رشد طولی متوقف می شود.

    مفصل :

    محل اتصال استخوان ها را به هم را مفصل می گویند. مفصل ها را بر اساس ساختمان و نوع حرکت به سه گروه ثابت نیمه متحرک و متحرک تقسیم می کنند. استخوان ها در محل مفصل های ثابت به کمک رشته های سخت و در مفصل های نیمه متحرک به کمک غضروف در کنار یکدیگر قرارگرفته اند اما ساختمان مفصل های متحرک پیچیده تر است.

    ماهیچه و کار آن :

    حدود ۳/۱ تا ۲/۱ وزن بدن شما مربوط به ماهیچه هاست.بعضی از اندام های بدن از ماهیچه درست شده اند. گروهی از ماهیچه ها نیز باعث حرکت استخوان ها و اندام های بدن می شوند. تمامی حرکات بدن مانند پلک زدن چشم، پا زدن به توپ، حرکت غذا در لوله گوارش، ‌تنگ یا گشاد بودن رگ ها، تپش های قلب، باید بوسیله ی ماهیچه ها انجام می گیرد.
    ماهیچه ها از سلول های ویژه ای به نام تار ماهیچه ای ساخته شده که در کنار یکدیگر ردیف شده اند. درون سلول های ماهیچه ای ،‌رشته های باریکی از جنس پروتئین وجود دارد که می توانند منقبض یا کوتاه تر شوند. وقتی همه ی سلول های یک ماهیچه با هم منقبض شوند،‌ماهیچه نیز منقبض می شود و در حقیقت حرکت می کند.

    ماهیچه های اسکلتی:

    ماهیچه های اسکلتی شکل های مختلفی وجود دارند. این ماهیچه ها شامل دسته هایی از سلول های ماهیچها ی هستند که به کمک بافت پیوندی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. بافت پیوندی بین تارهای ماهیچه ای تا دو سر ماهیچه ادامه می یابد و طناب محکم سفید رنگی به نام زردپی (تاندون) بوجود می آورد که معمولاً به استخوان مفصل می شود. بزرگ ترین زردپی بدن زردپی آشیل است. که از پشت ساق پا تا کف پا امتداد می یابد. نام این زردپی به عنوان نشانه ای از قدرت و استحکام معروف شده است.

    وقتی ماهیچه منقبض می شود، طول آن کم و ضخامتش زیاد می شود، در این حالت زردپی و استخوانی را که به آن اتصال دارد می کشد اما این ماهیچه با انبساط خود نمی تواند استخوان را به جای قبلی بازگرداند. این عمل را باید یک یا چند ماهیچه در سمت دیگر استخوان به کمک انقباض خود، انجام دهد. به همین دلیل بیشتر ماهیچه های اسکلت عمل متقابل دارند و جفت جفت کار می کنند.

    سؤالات از متن فصل ۱۰
    ۱ – لازمه زنده ماندن جانور حرکت است.
    ۲ – انسان برای به حرکت درآوردن «ماهیچه و استخوان» نیاز دارد.
    ۳ – ماهیچه ها در چه صورت بهتر عمل می کنند؟

    در صورتی که به جای مناسبی تکیه داشته باشند. این تکیه گاه همان استخوان ها هستند.

    ۴ – وظایف استخوان ها را نام ببرید.

    ۱ – به بدن شکل می دهند.
    ۲ – از اندام ها (مانند مغز و قلب) محافظت می کنند
    ۳ – باعث می شوند تا اندام های حرکتی بطور مناسب و با سرعت لازم حرکت کنند
    ۴ – برخی از آن ها در تولید گلبول های خون مؤثرند.

    ۵ – سلول استخوانی در ماده ای زمینه ای قراردارد. جنس این ماده چیست؟

    این ماده از کلسیم ، فسفر و رشته های پروتئینی ساخته شده است.

    ۶ – چرا هر چه سن بالاتر می رود، آسیب پذیری استخوان ها بیشتر می شود؟

    هر چه سن انسان بالاتر می رود، تولید رشته های پروتئینی، استخوان کاهش بیشتری می یابد در برخی افراد، کاهش بیش از اندازه ی رشته های پروتئینی باعث می شود، استخوان ها آسیب پذیرتر می شوند.

    ۷ – کار غضروف چیست؟

    … از غضروف روی استخوان های متحرک را در محل اتصالشان به یکدیگر پوشانده است. سطح لغزنده ی غضروف مانع اصطکاک استخوان ها می شود.

    ۸ – استخوانی شدن از …. شروع می شود و تا …… ادامه پیدا می کند.

    دوران جنینی – حدود ۲۰ سالگی

    ۹ – چه نوع تفاوت ساختمانی میان انواع مفصل ها وجود دارد؟

    استخوان ها در محل مفصل های ثابت به کمک رشته های سخت و در مفصل های نیمه متحرک به کمک غضروف در کنار یکدیگر قرار گرفته اند اما ساختمان مفصل های متحرک پیچیده تر است.

    ۱۰ – استخوان به کمک رشته های محکمی از………..به نام……….در محل خود مستقر شده اند؟

    بافت پیوندی – رباط

    ۱۱- مهره های کمر، جمجمه و شانه هر یک دارای چه نوع مفصل هستند؟

    مهره های کور -> نیمه متحرک
    جمجمه -> ثابت
    شانه -> متحرک

    ۱۱۲ – ماهیچه ها چگونه منقبض یا کوتاه می شوند؟
    درون سلول های ماهیچه ای ، رشته باریکی از جنس پروتئین وجود دارد که می توانند منقبض یا کوتاه تر شوند. وقتی همه سلول های یک ماهیچه با هم منقبض شوند، ماهیچه نیز منقبض می شود.

    ۱۳ – زرد پی چیست؟
    زردپی یا ناندون طناب سفید محکم از جنس بافت پیوندی بین تارهای ماهیچه ای است که تا دو سر ماهیچه ادامه می یابد.

    ۱۴ – وقتی ماهیچه ……………می شود طول آن کم و ضخامتش………….می شود.
    منقبض – زیاد


    منبع مطلب : wwwghazipoor99.blogfa.com

    مدیر محترم سایت wwwghazipoor99.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    نقش کلسیم در استحکام استخوانها

    نقش کلسیم در استحکام استخوانها

    کلسیم به استخوانهای شما کمک میکند تا برای ایستادگی در مقابل استرس وزن توانایی کافی داشته باشند.در افراد سالم،در استخوانها در پاسخ به ورزش کلسیم بیشتری ذخیره میگردد و در نواحی استرس تراکم بیشتری می یابد.

    منبع مطلب : www.beytoote.com

    مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    sana 1 ماه قبل
    0

    من جواب سوال رو نگرفتم لطفا پاسخ سوال رو جواب بدید

    sana 1 ماه قبل
    0

    منم جواب سوالم رو پیدا نکردم

    لطفا پاسخ گزینه رو بگید

    مهدی 1 سال قبل
    1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید