در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    چرا باید از خوردن غذا و نوشیدنی خیلی سرد و خیلی گرم پرهیز کنیم علوم پنجم

    1 بازدید

    چرا باید از خوردن غذا و نوشیدنی خیلی سرد و خیلی گرم پرهیز کنیم علوم پنجم را از سایت نکس درجه دریافت کنید.

    تحقیق کنید خوردن خوراکی های خیلی داغ و خیلی سرد چه ضرری برای ما دارد؟

    تحقیق کنید خوردن خوراکی های خیلی داغ و خیلی سرد چه ضرری برای ما دارد؟

    غذایی که می خوریم نه خیلی داغ باشد و نه خیلی سرد باشد ، چون خوردن غذای سرد یا داغ به بدن ضربه می زند و بر سلامتی تاثیر منفی دارد.

    به طور معمول هر غذایی که وارد بدن می‌شود، در اولین قدم باید تعادل دمایی با بدن پیدا کند، بنابراین خوردن مایعات خیلی گرم یا خیلی سرد به دلیل زمان بر بودن فرایند تعادل دما با دمای بدن، ممکن است اختلالاتی در هضم غذا به وجود آورد.

    استفاده از غذاهای خیلی سرد می تواند با آسیب های دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسم های ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند.

    غذای بسیار داغ می تواند باعث سوختگی در جوانه های چشایی شده و به عملکرد آن ها آسیب وارد کند.

    اگر سوختگی جوانه های چشایی اتفاق بیفتد فرد توانایی تشخیص طعم غذا را از دست داده،

    این در حالی است که حس چشایی ما را از مانده و یا مسموم بودن غذا آگاه می کند.

    در این بین کشته شدن سلول‌های سطح دهان و مری و از بین رفتن مخاط سطحی آن مهم‌ترین آسیبی است که خوردن خوراکی‌ها به خصوص مایعات داغ ممکن است برای بدن به دنبال داشته باشد،

    همچنین در برخی موارد ممکن در دیواره معده آسیب شود.

    کشته شدن سلول‌های سطح مری و دهان بر اثر حرارت بالا باعث ایجاد سوزش در این نواحی شده و ممکن است اختلالاتی در بلع بیمار به وجود آورد.

    علاوه بر تمامی آسیب‌های ذکرشده، تکرار این کار در دفعات بالا احتمال ابتلا به سرطان مری را به شدت بالا می‌برد.

    برای مثال در برخی مناطق از کشور که خوردن چای بسیار داغ مرسوم است، شاهد شیوعی بیشتر از انواع سرطان مری به خصوص از نوع سنگفرشی آن هستیم.

    تحقیق کنید خوردن خوراکی های خیلی داغ و خیلی سرد چه ضرری برای ما دارد؟

    پیامبر خدا(ص): از غذای داغ حذر کنید چرا که برکت را از میان می برد و بر ما باد غذای سرد چرا که گواراتر و پر برکت تر است.

    پیامبر اکرم (ص): غذایتان را سرد کنید تا در آن به شما برکت داده شود.

    امام علی(ع): غذای داغ را بگذارید تا سرد شود. چرا که نزد پیامبر خدا غذایی داغ آوردند و ایشان فرمود آن را بگذارید تا سرد شود چنین نیست که خداوند آتش را خوراکمان کرده باشد و نیز برکت در غذای سرد است.

    امام صادق(ع): ما از خوردن آتش نهی شده ایم دست بدارید چرا که برکت در سرد شدن آن است.

    سایت کلاس درسی

    سایت سلامتی

    سایت نمناک

    سایت خبرنگاران جوان

    پاورپوینت های درسی

    ارتفاع خزه ها از چند سانتی متر بیشتر نمی شود

    لکچر درمورد فصل ها

    تحقیق در مورد یخدان ها و یخچال های قدیمی

    چرا روز ملی شدن صنعت نفت تعطیل رسمی است

    نامه ای به امام زمان در مورد کرونا

    منبع مطلب : kelasedarsi.ir

    مدیر محترم سایت kelasedarsi.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    خوردن غذا های خیلی داغ و سرد ممنوع!

    خوردن غذا های خیلی داغ و سرد ممنوع!

    مضرات مصرف غذا های خیلی داغ و سرد:

    تعادل در همه قسمت های زندگی توصیه شده است این تعادل در خوردن غذا هم باید رعایت شود.یهنی هم مقدار غذایی که می خوریم زیاد و کم نباشد و هم اینکه غذایی که می خوریم نه خیلی داغ باشد و نه خیلی سرد باشد ، چون خوردن غذای سرد یا داغ به بدن ضربه می زند و بر سلامتی تاثیر منفی دارد.

    خوردن غذای سرد و داغ مضر است

    عوارض مصرف غذاهای خیلی داغ

    پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با ما، گفت:غذای بسیار داغ می تواند باعث سوختگی در جوانه های چشایی شده و به عملکرد آن ها آسیب وارد کند.

    وی افزود:اگر سوختگی جوانه های چشایی اتفاق بیفتد فرد توانایی تشخیص طعم غذا را از دست داده، این در حالی است که حس چشایی ما را از مانده و یا مسموم بودن غذا آگاه میکند.

    این متخصص اضافه کرد:برای حفظ سلامتی در دراز مدت توصیه می شود غذای بسیار داغ مصرف نشود.

    غذاهای خیلی سرد به بدن آسیب وارد می کنند.

    مضرات مصرف غذاهای خیلی سرد

    وی افزود:استفاده از غذاهای خیلی سرد نیز می تواند با آسیب های دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسم های ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند.

    فرح بخش، اذعان داشت:بهتر است، غذای طبخ شده در همان وعده مصرف شود و مقدار باقیمانده آن، به محض متعادل شدن دمایی در یخچال نگهداری شود، تا از رشد باکتری، میکروب و قاچ روی آن جلوگیری شود.اگر غذای نگهداری شده در یخچال 3 تا 4 بار گرم و نگهداری شود ضمن از دست دادن املاح و مواد معدنی آلودگی های میکروبی نیز خواهد داشت. 

    مسلما غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد، یعنی میزان ویتامین ها در آن تا حد زیادی کاهش یافته و همچنین کیفیت و بهداشت غذای مانده پایین تر از غذای تازه است. به همین دلیل محققان اصرار دارند که تا حد ممکن غذای هر روز، همان روز پخته و تازه مصرف شود زیرا خوردن غذای مانده نه تنها کیفیت بهداشتی و ارزش غذایی پایینی دارد که ممکن است باعث مسمومیت شود، بنابراین خوردن غذای مانده به هیچ وجه توصیه نمی شود.  تازه مصرف کردن غذا هم به این معنی است که هر خوراکی  در همان وعده ای که پخته می شود، خورده شود. 

    منبع مطلب : namnak.com

    مدیر محترم سایت namnak.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    سوالات درس به درس علوم پنجم ابتدایی

    درس اول علوم پنجم ابتدایی زنگ علوم

    1- در آزمایشی اثر نوع آب (دریا، رودخانه و محلول قندی) در رشد گیاه را اثبات کنید.

    2 –  می خواهیم بدانیم که یخ در ظرف پلاستیکی دیرتر آب می شود یا در ظرف فلزی؟

    – یک فرضیه بسازید.
    – کدام مورد را مورد آزمایش قرار می دهیم؟
    – کدام مورد را تغییر می دهیم؟

    3 – می خواهیم ببینیم که شکر در قهوه ی داغ سریع تر حل می شود یا در قهوه ی ولرم؟

    – یک فرضیه بسازید.
    – کدام مورد را مورد آزمایش قرار دهیم؟
    – کدام مورد را تغییر دهیم؟

    آموزش درس 1 علوم پنجم ابتدایی

    درس دوم علوم پنجم ابتدایی ماده تغییر می کند

    1-تعریف کنید.
    – تغییر شیمیایی
    – تغییر فیزیکی

    2 – مراحل رشد گیاه گندم تا رسیدن نان سر سفره را به همراه نوع تغییرات آن به ترتیب بنویسید.

    3 – در هنگام روشن شدن شمع، تغییرات شیمیایی و فیزیکی که در شمع صورت می گیرد را بنویسید.

    4 – از نظر نوع تغییرات، چه تفاوتی بین حل کردن یک حبه قند در چای و سوزاندن قند روی شعله ی زیاد وجود دارد؟

    5- چرخه ی آب را بکشید و تمام مراحلش را نام گذاری کنید.

    آموزش درس 2 علوم پنجم ابتدایی

    درس 3 علوم پنجم ابتدایی رنگین کمان

    1-تعریف کنید.
    – منشور
    – ذره بین
    – کانون عدسی

    2 – چطور می توانیم در منزل ذره بین درست کنیم؟

    3 – انواع روش های ساختن رنگین کمان را بنویسید.

    4 – در چه لوازمی از عدسی استفاده شده است؟ چهار مورد نام ببرید.

    5 – چرا در جواهرفروشی و ساعت سازی ها از عدسی استفاده می کنند؟

    6 – ذره بین ها معمولا از چه جنسی ساخته می شوند؟ چرا؟

    7 – چرا همیشه در ظهرهای تابستان پشت فواره های بلند آب در میدان شهر، رنگین کمان می بینیم.

    8 – نحوه ی تشکیل رنگین کمان در آسمان را توضیح دهید.

    آموزش درس 3 علوم پنجم ابتدایی

    درس 4 علوم پنجم ابتدایی برگی از تاریخ زمین

    1-تعریف کنید
    – فسیل

    2 – احتمال تشکیل فسیل از کدام قسمت جانداران بیش تر است؟

    3 – مراحل تشکیل فسیل در دریا را بنویسید.

    4 – از فسیل ردپای جانوران در بین سنگ ها به چه نکاتی از جانور پی می بریم؟

    5 – بین اسب و کوسه کدام یک شرایط بهتری برای فسیل شدن دارد؟ چرا؟

    6 – فسیل ماهی پیدا شده در تبریز چه اطلاعاتی به ما می دهد؟

    7- از شکل آرواره و دندان های فسیل یک دایناسور چه موضوعاتی را می توانید بفهمید؟

    8 – چرا فسیل پیدا شده از حشرات خیلی کم است؟

    آموزش درس 4 علوم پنجم ابتدایی

     درس 5 علوم پنجم ابتدایی حرکت بدن

    1-تعریف کنید
    – مفصل:
    – اسکلت درونی:
    – عصب:

    2- چرا می گویند استخوان یک اندام زنده است؟

    3 – نقش نخاع را در بدن آدمی بنویسید.

    4- وظایف اسکلت درونی بدن را بنویسید.

    5 – چه کارهایی موجب آسیب رسیدن به ستون مهره در دستگاه حرکتی می شود؟

    6 – عوامل مؤثر در سلامت اندام حرکتی بدن را شرح دهید.

    7 – ماهیچه ی جلو و پشت بازو، چه طور سبب حرکت استخوان ساعد می شوند. توضیح دهید؟

    8 – وظیفه ی ماهیچه ها را در بدن آدمی بنویسید.

    9 – ماهیچه ها را به چند دسته، تقسیم می کنند؟ نام ببرید و برای هر گروه دو مثال بزنید.

    10 – چرا می گوییم ماهیچه ی معده غیر ارادی است؟

    آموزش درس 5 علوم پنجم ابتدایی

    درس 6 علوم پنجم ابتدایی چه خبر؟  ۱

    1-تعریف کنید
    – عنبیه:
    – شبکیه:
    – نزدیک بینی:

    2 – بخشی از گوش که دقیقاً در پشت پرده ی گوش قرار دارد، چه نام دارد؟ از چه قسمت هایی تشکیل شده است؟

    3 – برای مراقبت از گوش چه کارهایی باید انجام دهیم؟

    4 – نقش سلول های ویژه در شبکیه ی چشم آدمی را بنویسید.

    5- برای حفاظت از چشم چه کارهایی باید انجام داد؟

    6 – در چه زمان هایی از سال باید از عینک آفتابی استفاده کنیم؟

    7 – سمعک به افراد کم شنوا چه کمکی می کند؟

    آموزش درس 6 علوم پنجم ابتدایی

    درس هفتم علوم پنجم ابتدایی چه خبر؟  2

    1-تعریف کنید
    – عصب چشایی

    2 – چرا باید از خوردن غذا و نوشیدنی خیلی سرد یا خیلی داغ پرهیز کنیم؟

    3 – چرا افراد نابینا برای مطالعه کردن از سر انگشتان خود استفاده می کنند؟

    4 – برای حفاظت از سلامتی پوست چه کارهایی باید انجام داد؟

    5 – کدام بخش دست حساس تر است؟ چرا؟

    6- بوی مواد گوناگون را چگونه احساس می کنیم؟

    7 – چرا وقتی بوی غذای خوشمزه ای را احساس می کنیم بزاق دهانمان بیش تر ترشح می شود به عبارتی آب دهانمان راه می افتد؟

    8 – چرا باید پوستمان چرب باشد؟

    9 – چرا پوست بدن باید مرطوب باشد؟

    10 – انواع گیرنده های مزه های اصلی را در زبان نام ببرید.

    11 – گاهی با عبور فردی از کنار شما بوی عطری که استفاده کرده شما را یاد کسی در گذشته می اندازد که از آن عطر استفاده می کرده است. علت این امر را توضیح دهید.

    12 – مراحل درک طعم غذا را در بدن آدمی به ترتیب شرح دهید.

    13 – چرا وقتی با قاشق غذا می خوریم، مزه ی غذا را می فهمیم ولی مزه ی قاشق را احساس نمی کنیم؟

    14 – چرا وقتی دچار سرماخوردگی همراه با آب ریزش شدید می شوید بوی غذاها را احسای نمی کنید؟

    آموزش درس 7 علوم پنجم ابتدایی

    درس 8 علوم پنجم ابتدایی کارها آسان می شود  ۱

    1-تعریف کنید
    – اهرم

    2 – بخش های مختلف اهرم را نام ببرید.

    آموزش درس 8 علوم پنجم ابتدایی

    درس 9 علوم پنجم ابتدایی کارها آسان می شود  2

    1-تعریف کنید
    – ماشین ساده
    – چرخ و محور
    – گوه

    2 – چگونه می توانیم یک وزنه ی 100 کیلویی را تا ارتفاع 20 متری بالا ببریم؟ آیا این کار با سطح شیب دار امکان دارد؟

    3 – چرا کف آشپزخانه ها و حمام ها را کمی شیب دار می سازند؟

    4 – گوه و سطح شیب دار چه تفاوتی با هم دارند؟

    5 – در چه لوازمی از چرخ و محور استفاده می شود؟

    6 – بالا رفتن از کدام کوه راحت تر است؟ دلیل آن را توضیح دهید.

    7- دو وسیله که توسط قرقره کار می کنند را نام ببرید.

    8 – درِ بطریِ آب مثل کدام دسته از ماشین ها کار می کند؟

    9- پیچ اتصال دو صفحه ی آهنی چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟

    10 – با چه ابزاری می توان تنه ی ضخیم و مقاوم درختی را خرد کرد؟

    آموزش درس 9 علوم پنجم ابتدایی

    درس 10 علوم پنجم ابتدایی خاکِ با ارزش

    1-تعریف کنید
    – گیاخاک
    – هوازدگی سنگ ها
    – فرسایش خاک

    2- نفوذپذیری آب در خاک های شنی و رسی را با ذکر دلیل مقایسه کنید.

    3 – چرا خاک برای کشاورزی مهم است؟

    4 – سه عامل مؤثر در تشکیل خاک را نام ببرید.

    5 – چرا گیاخاک باعث تقویت خاک می شود؟

    6 – عوامل مؤثر در فرسایش خاک را نام برده و از هر کدام دو مثال بزنید.

    7 – به چه علت چرای بی رویه ی دام ها باعث فرسایش خاک می شود؟

    8 – برای جلوگیری از فرسایش خاک در مزارع، کشاورزان چه کارهایی باید انجام دهند؟ 3 مورد بنویسید.

    9 – دو راه جلوگیری از فرسایش خاک در کوهستان را بنویسید.

    آموزش درس 10 علوم پنجم ابتدایی

    درس 11  علوم پنجم ابتدایی بکارید و بخورید

    1- اجزاء تشکیل دهنده ی خاک باغچه را نام ببرید.

    2 – فواید گیاهان را در سطح کره ی زمین نام ببرید؟

    3 – شرایط لازم برای رشد یک دانه را نام ببرید.

    4 – وجود رس فراوان در خاک کشاورزی چه مشکلی برای گیاه به وجود می آورد؟

    5- اگر مواد آلی خاک کشاورزی کم شود چه باید کرد؟

    آموزش درس 11 علوم پنجم ابتدایی

    درس 12 علوم پنجم ابتدایی از ریشه تا برگ

    1-تعریف کنید
    – رگ برگ
    – آوند
    – روزنه
    – تارکشنده

    2- اگر تارهای کشنده ی ریشه آسیب ببیند چه اتفاقی برای گیاه می افتد؟

    3 – اگر زیر و روی برگ را روغن بمالیم بعد از یک روز چه اتفاقی می افتد؟

    4 – وظیفه ریشه را بنویسید؟

    5 – چرا موقع عوض کردن گلدان باید گل را با خاک اطراف ریشه اش به گلدان جدید منتقل کنیم؟

    6 – وقتی انتهای ساقه ی جعفری را درون محلول آب قند بگذارید، برگ های جعفری چه مزه ای پیدا می کند؟

    7 – رضا گل سفیدی را درون لیوانی پر از محلول جوهر قرمز قرار داد. بعد از یک روز چه اتفاقی برای گل رضا می افتد؟

    8 – گیاهان برای رشد به چه موادی نیاز دارند؟

    آموزش درس 12 علوم پنجم ابتدایی

    منبع مطلب : dabesto.ir

    مدیر محترم سایت dabesto.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    ناشناس : خیلی بد بود

    محمد علی : متن عالی و کامله

    ناشناس : خوب بود که جواب دادی

    رامینا : افتزاح

    سفی : بی شور ها ادم اینتوری میگه

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    خخخخ 2 ماه قبل
    1

    بد نبود

    سفی 3 ماه قبل
    3

    دیگه پیدا نشید

    سفی 3 ماه قبل
    4

    بی شور ها ادم اینتوری میگه

    رامینا 3 ماه قبل
    4

    افتزاح

    ناشناس 3 ماه قبل
    4

    خوب بود که جواب دادی

    محمد علی 3 ماه قبل
    4

    متن عالی و کامله

    ناشناس 3 ماه قبل
    5

    خیلی بد بود

    ناشناس 4 ماه قبل
    1

    خیلیبد

    متین 4 ماه قبل
    -1

    خوب نبود عالی بود

    متین 4 ماه قبل
    2

    خیلی برای من مفید بود

    ناشناس 4 ماه قبل
    3

    بد

    ناشناس 4 ماه قبل
    2

    چار باید از خوردن غذا ونوشیدنی داغ و سرد پرهیز کرد

    برای ارسال نظر کلیک کنید