نقاشی برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به خانواده و همکلاسی هایمان کمک کنیم؟
نقاشی برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به خانواده و همکلاسی هایمان کمک کنیم؟ را از سایت نکس درجه دریافت کنید.
شش راهکار برای والدین: چگونه در هنگام شیوع بیماری کرونا از فرزندان خود حمایت کنید؟
بازگشت به صفحه بیماری ویروس کرونای ۲۰۱۹
بیماری کرونا موجب ایجاد احساساتی نظیر اضطراب، استرس و عدم اطمینان می گردد. این احساسات به ویژه در میان کودکان و نوجوانان، در سنین مختلف، بیشتر دیده می شوند. اگرچه کودکان به طرق مختلف به این احساسات واکنش نشان می دهند اما بطور کلی در مواجه با رویدادهایی همچون تعطیلی مدارس و لغو برنامه ها و دوری از دوستان ، بیش ازپیش به حمایت های عاطفی نیاز دارند.
ما با روانشناس متخصص نوجوانان، نویسنده کتابهای پرفروش و ستوننویس ماهنامه نیویورک تایمز دکتر لیزا دامور درباره اینکه چگونه میتوانید شرایط در خانه را حین این «تجربه جدید و گذرا» عادیسازی کنید، صحبت کردهایم.
۱. برای صحبت با فرزندتان پیشقدم شوید و با آرامش درباره بیماری صحبت کنید
دکتر دامور توصیه می کند که «والدین بایستی در صحبت با فرزندان خود درباره بیماری کرونا و نقش مهمی که وی در حفظ سلامتی خود دارد، پیش قدم شده و با آرامش در این باره با آنها صحبت کنند. به آنها بگویید که شاید خود شما یا هریک از اعضای خانواده نشانههای بیماری را که اغلب هم شبیه سرماخوردگی عادی یا آنفولانزاست، در خود احساس کنید، و نیازی نیست که از این احتمال ترس بیمورد به خود راه دهند. والدین باید فرزندان خود را تشویق کنند که اگر حالشان خوب نیست یا اگر احساس نگرانی درباره این بیماری دارند با آنها صحبت کنند و کمک بخواهند.»
«بزرگسالان باید این واقعیت را که کودکان ممکن است درمورد این بیماری عصبی و نگران باشند، درک نموده و با کودکان همدلی کنند. به فرزندان خود مرتباً اطمینان بدهید که بیماری کرونا به خصوص برای کودکان و نوجوانان معمولاً خفیف میباشد. همچنین به خاطر داشته باشید که نشانه های بیماری کرونا قابل درمان هستند. همینطور میتوانیم به کودکان یادآوری کنیم که کارهای موثر زیادی میتوانیم انجام دهیم که هم خود و هم دیگران را ایمن نگهداریم و احساس کنیم که بر شرایط بوجود امده مسلط هستیم، از جمله شستشوی مرتب دستها، لمس نکردن صورت و حفظ فاصله اجتماعی.»
«کار دیگری که ما میتوانیم انجام دهیم این است که از فرزندان خود بخواهیم به دیگران و شرایط سایر افراد فکر کنند. مثلاً میتوانیم به فرزندمان بگوییم: "ببین میدانم که واقعاً نگران ابتلا به این بیماری هستی، ولی این که از تو میخواهیم این کارها را انجام بدهی، دستهایت را بشویی و در خانه بمانی، برای این است که به این ترتیب، درواقع از سایر افراد جامعهمان مراقبت کردهایم. یعنی این که ما به اطرافیان مان فکر میکنیم و اهمیت میدهیم.»
۲. یک برنامه منظم روزانه داشته باشید
دکتر دامور میگوید: «کودکان نیاز به برنامه منظم روزانه دارند.. همین و بس. و آنچه همه ما باید هرچه سریعتر انجام بدهیم، تهیه یک برنامه منظم روزانه است تا به همه ما در انجام کارهای روزانه کمک نماید. به والدین موکدا توصیه میکنم که برنامه روزانه منظمی برای فرزندان خود درنظر بگیرند که شامل زمان بازی و استفاده از موبایل و ارتباط با دوستانشان نیز باشد، و حتماً زمانهایی برای دوری ازتکنولوژی و کمک در کارهای خانه درنظر داشته باشند. باید فکر کنیم که چه چیز برایمان باارزش است و برنامه منظم مورد نظرمان را طبق آن ارزشها وضع کنیم.
حفظ یک برنامه منظم و قابل پیش بینی می تواند در کودکان احساس آرامش خاطر بوجود اورد، به نحوی که بدانند چه زمان باید به کارهای ضروری بپردازند و چه زمان را به بازی سپری کنند.
دکتر دامور پیشنهاد میدهد که درکارها فرزندانتان را نیز مشارکت دهید. «برای کودکان 10 و 11 ساله یا بزرگتر، پیشنهاد میکنم که از خود کودک کمک بگیرید و برنامه روزانه را با هم طراحی کنید. (پیشنهاد میکنم برنامه روزانه کودکان 10 و 11 ساله و یا بزرگتر را با مشارکت خودشان تنظیم نمایید،) با آنها درمورد کارهایی که باید در برنامه روزانهشان انجام دهند، صحبت کنید و ببینید که آنها چطور برای خودشان برنامهریزی میکنند. درمورد بچههای کوچکتر، بسته به این که چه کسی مراقب آنهاست (چون ممکن است که هر دو والد در خانه نباشند) طوری برنامهریزی کنید که همه کارهای مهمی که باید انجام شود درنظر گرفته شوند: تکالیف درسی و تمام کارهای خانه که باید در آن کمک کنند. درمورد برخی خانوادهها به نظر میرسد که شروع انجام برنامه از ابتدای صبح برای فرزندان بهتر است. ولی بعضی خانوادهها ممکن است ترجیح بدهند که کمی دیرتر شروع کنند تا بتوانند بیشتر بخوابند و از خوردن صبحانه در کنار هم لذت ببرند.» والدینی که در طی روز نمیتوانند بر فعالیتهای فرزندان خود نظارت داشته باشند ، میتوانند با هم فکری با مراقب کودک برنامه مناسبی برای کودک تهیه نمایند. هماهنگ کنند که چطور به نحو بهتری برنامهریزی کنند.
منبع مطلب : www.unicef.org
مدیر محترم سایت www.unicef.org لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
برای مقابله با کرونا چگونه به خانواده، همکلاسیها و مدرسه کمک میکنید؟
رئیسجمهور در پرسشی از دانش آموزان خواست تا بگویند برای مقابله با کرونا چگونه به خانواده، همکلاسیها و مدرسه کمک میکنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رئیسجمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید با مطرح کردن پرسشی و مورد خطاب دادن دانش آموزان مبنی بر این که برای مقابله با کرونا چگونه به خانواده، همکلاسیها و مدرسه کمک میکنید، گفت: از همه دانشآموزان که امروز آغاز سال تحصیلی را جشن میگیرند، سوال من این است که فرزندانم، برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به اعضای خانواده خود، همکلاسیها، مدرسه و دوستان یاری و کمک کنید؟ امیدوارم بهترین پاسخها را از طرف دانش آموزان عزیز دریافت کنیم.
وی با آرزوی سالی پر از شکوفایی، حرکت در مسیرعلم و دانش، انضباط و دقت برای سلامت برای همه دانشآموزان کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم معلمان، مدیران و خانوادهها آنچنان در سلامت فرزندان خود کوشا باشند که هیچ مشکلی در هفتهها و ماههای آینده در مدارس کشور بوجود نیاید.
منبع مطلب : www.ilna.news
مدیر محترم سایت www.ilna.news لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
دانشآموزان برای مقابله با کرونا چگونه به خانواده و همکلاسیها کمک کنند؟ - ایسنا
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهور صبح شنبه (۱۵ شهریور) در آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید که به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا به صورت ویدئویی در یکی از مدارس پسرانه تهران برگزار شد، پرسش مهر سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ را به موضوع نحوه همیاری و کمک دانشآموزان به همکلاسیها، هم مدرسهایها، دوستان و اعضای خانواده دانشآموزان برای مقابله با کرونا اختصاص داد و از دانش آموزان سوال کرد: «برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به خانواده و همکلاسی های خودتان کمک کنید؟»
رئیسجمهور مخاطب پرسش خود را ۱۴.۵ میلیون جمعیتی معرفی کرد که امروز آغاز سال تحصیلی خود را جشن می گیرند و گفت: امیدوارم بهترین پاسخ ها را از سوی دانش آموزان دریافت کنیم.
این پرسش هشتمین و آخرین پرسش مهری است که از سوی روحانی طرح میشود. امسال بیستویکمین سال اجرای طرح پرسش مهر است.
به گزارش ایسنا، هر ساله روسای جمهور با هدف پرورش روحیه پرسشگری و توانایی نقد و تحلیل پدیدهها، ایجاد تعامل بیشتر میان معلمان و دانشآموزان، ایجاد نشاط، شادابی و تحرک بیشتر در مدارس، ترویج و تقویت امر تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش، گسترش و تقویت فعالیتهای گروهی و کشف، رشد و پرورش استعدادهای بالقوه در مراسم گشایش مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید خطاب به دانشآموزان کشور، پرسشی با عنوان «پرسش مهر» مطرح میکنند.
انتهای پیام
منبع مطلب : www.isna.ir
مدیر محترم سایت www.isna.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
سلام. سلام .