در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    دیدار فینال جام جهانی 2018 روسیه در کدام شهر برگزار شد؟

    1 بازدید

    دیدار فینال جام جهانی 2018 روسیه در کدام شهر برگزار شد؟ را از سایت نکس درجه دریافت کنید.

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸

    جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ بیست و یکمین دورهٔ جام جهانی فوتبال است که از ۱۴ ژوئن تا ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۸ (۲۴ خرداد تا ۲۴ تیر ۱۳۹۷) در کشور روسیه برگزار شد.[۲][۳] حق امتیاز این مسابقات در تاریخ ۲ دسامبر ۲۰۱۰ به روسیه اهدا شده بود. این اولین جام جهانی در تاریخ می‌باشد که در اروپای شرقی برگزار شده‌است.

    مسابقات نهایی شامل ۳۲ تیم است که ۳۱ تیم آن از طریق مسابقات مقدماتی انتخاب می‌شوند و یک تیم نیز به عنوان میزبان به صورت خودکار مشخص می‌شود. مجموع بازی‌های این تورنمنت ۶۴ مسابقه می‌باشد که در ۱۲ ورزشگاه و ۱۱ شهر برگزار خواهد شد. دیدار فینال این تورنمنت نیز در تاریخ ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۸ در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو برگزار شد.[۴][۵][۶]

    اولین گل این رقابت‌ها را یوری گازینسکی بازیکن تیم ملی فوتبال روسیه (شوروی سابق) در بازی افتتاحیه وارد دروازه عربستان سعودی کرد. آخرین گل مسابقات را نیز ماریو مانژوکیچ بازیکن تیم ملی فوتبال کرواسی در بازی فینال وارد دروازه فرانسه کرد. هری کین بازیکن تیم ملی فوتبال انگلستان با ۶ گل زده کفش طلای این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

    انتخاب میزبان[ویرایش]

    در ژانویه سال ۲۰۰۹ پیشنهادها برای برگزاری جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ آغاز شد و فدراسیون‌ها حداکثر تا ۲ فوریه ۲۰۰۹ فرصت داشتند جهت ثبت نام اقدام کنند.[۷] در ابتدا ۹ کشور برای تصاحب میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ پیشنهادهای خود را ارائه دادند؛ اما پس از خروج مکزیک از برنامه‌های میزبانی[۸] و همچنین نامزدی فدراسیون فوتبال اندونزی که پس از آنکه توسط دولت آن کشور تعلیق گشت و نتوانست برای توضیح این اتفاق بیانیه‌ای برای فیفا صادر کند، در فوریه ۲۰۱۰ توسط فیفا رد شد؛[۹] در طی فرایند مناقصه نامزدی سه کشور باقی‌مانده غیر اروپایی (استرالیا، ژاپن و ایالات متحده) نیز به تدریج لغو گردید و پس از این اتفاق، کشورهای عضو یوفا برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ حذف شدند. به این ترتیب در نهایت چهار پیشنهاد روسیه، انگلستان، پرتغال/اسپانیا و همچنین بلژیک/هلند برای میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ انتخاب شدند.

    در مراسمی که در ۲ دسامبر ۲۰۱۰ برای معرفی میزبانان جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ در شهر زوریخ برگزار شد،[۱۰] روسیه توانست در مرحله انتخابی دوم، به عنوان میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ دست یابد. پرتغال/اسپانیا و بلژیک/هلند به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم رسیدند. نامزدی انگلستان برای میزبانی مسابقات نیز که گفته می‌شد نزدیک‌ترین رقیب روسیه خواهد بود، در همان مرحله نخست با کسب تنها دو رأی حذف شد.[۱۱]

    نتایج رای‌گیری به شرح زیر می‌باشد:[۱۲]

    اسپانسرها[ویرایش]

    تیم‌ها[ویرایش]

    مرحله مقدماتی[ویرایش]

    به استثنای روسیه که به صورت خودکار به عنوان میزبان در مسابقات حضور دارد، سایر فدراسیون‌های عضو فیفا واجد شرایط حضور در مراحل مقدماتی جام جهانی می‌باشند.

    تیم ملی فوتبال میانمار، با توجه به ممنوعیت حضور تماشاگرانش در ورزشگاه‌ها به دلیل مشکلاتی که در جریان بازی با تیم ملی فوتبال عمان در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ به وجود آوردند، با انجام بازی‌های خانگیش در خارج از خانه توانست این مشکل را برطرف کند.[۲۵] در تاریخ ۱۲ مارس ۲۰۱۵ و قبل از آغاز رقابت‌های مقدماتی، تیم ملی فوتبال زیمبابوه به دلیل نپذیرفتن پرداخت مطالبات خوزه کلودینی سرمربی پیشین خود، از شرکت در این مسابقات حذف شد.[۲۶] تیم ملی فوتبال اندونزی به دلیل دخالت دولت در فدراسیون فوتبال اندونزی، به عنوان بخشی از مجازات این کشور، قبل از تک مسابقهٔ مقدماتی‌اش برای صعود به مرحله بالاتر از ادامه مسابقات محروم شد.[۲۷]

    قرعه‌کشی مسابقات مقدماتی به صورت رسمی در تاریخ ۲۵ ژوئیه ۲۰۱۵ در ساعت ۱۸:۰۰ به وقت محلی (مرکزی +۳)، در کاخ کنستانتینوفسکی واقع در استرلنا، سن پترزبورگ انجام شد.[۲۸][۲۹][۳۰] این در حالیست که مسابقات مقدماتی در دو کنفدراسیون ای‌اف‌سی و کونکاکاف قبل‌تر از قرعه‌کشی و در ماه مارس ۲۰۱۵ آغاز شده بود.[۳]

    سهمیه‌های هر کنفدراسیون، توسط کمیته اجرایی فیفا در تاریخ ۳۰ مه ۲۰۱۵ و در زوریخ، پس از کنگره فیفا تخصیص داده شد.[۳۱][۳۲]

    در تاریخ ۱۳ مه ۲۰۱۶، دو فدراسیون جبل‌الطارق و کوزوو، رسماً به عضویت فیفا درآمدند و واجد شرایط حضور در مسابقات مقدماتی جام جهانی شدند.[۳۳][۳۴]

    از ۳۲ تیم راه یافته به این دوره از جام جهانی، ۲۰ تیم در دوره قبل (جام جهانی ۲۰۱۴) حضور داشتند. در این دوره برای اولین بار از کنفدراسیون ای اف سی ۵ تیم توانستند جواز حضور در جام جهانی را کسب کنند.[۳۵] تیم ملی ایسلند و تیم ملی پاناما اولین حضور خود را در تاریخ این جام تجربه می‌کنند و همچنین این دو تیم ملی به عنوان کم جمعیت‌ترین کشور در این دوره جام جهانی شناخته شدند. این برای اولین بار است که ۳ تیم از کشورهای نوردیک (سوئد، دانمارک و ایسلند) و ۴ تیم از کشورهای جهان عرب (مراکش، مصر، عربستان سعودی و تونس) جواز حضور در جام جهانی را کسب کردند.

    بازماندگان بزرگ جام جهانی[ویرایش]

    تیم ملی فوتبال ایتالیا قهرمان ۴ دوره جام جهانی فوتبال و تیم ملی فوتبال هلند فینالیست ۳ دوره از صعود به این دوره جاماندند.

    تیم ملی فوتبال کامرون قهرمان جام ملت‌های آفریقا ۲۰۱۷، تیم ملی فوتبال شیلی قهرمان دو دوره اخیر کوپا آمریکا و نایب قهرمان جام کنفدراسیون‌ها ۲۰۱۷، تیم ملی فوتبال نیوزیلند قهرمان جام ملت‌های اقیانوسیه ۲۰۱۶ و تیم ملی فوتبال ایالات متحده آمریکا قهرمان جام کونکاکاف از صعود به این دوره از جام جهانی بازماندند.

    قرعه کشی[ویرایش]

    قرعه کشی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ در ۱ دسامبر ۲۰۱۷ (۱۰ آذر ۱۳۹۶) در کاخ بزرگ کرملین در مسکو، روسیه برگزار شد. این قرعه‌کشی، گروه‌بندی ۳۲ تیم ملی واجد شرایط را انجام داد و چیدمان مرحله گروهی را تعیین کرد. بر خلاف دوره قبلی تیم‌ها بر اساس رتبه‌بندی ماه اکتبر ۲۰۱۷ فیفا داخل گلدان‌ها قرار گرفتند، به طوری که روسیه به عنوان میزبان به همراه هفت تیم برتر صعود کننده به جام جهانی در گلدان یک و هشت تیم بعدی در گلدان ۲ و به همین ترتیب سایر تیم‌ها در گلدان‌ها ۳ و ۴ قرار گرفتند.

    پس از این قرعه کشی مشخص شد که تیم‌های ملی آرژانتین و نیجریه برای بار پنجم در هفت دوره اخیر این رقابت‌ها و برای سومین دوره پیاپی باهم هم گروه شوند.

    ترکیب تیم‌ها[ویرایش]

    تیم‌های حاضر در جام جهانی ملزم بودند تا فهرست نهایی ۲۳ نفره خود را تا ۴ ژوئن ۲۰۱۸ به فیفا ارسال کنند.

    گروه‌بندی[ویرایش]

    ورزشگاه‌ها[ویرایش]

    شهرهای کالینینگراد، قازان، کراسنودار، مسکو، نیژنی نووگورود، روستوف-نا-دونو، سن پترزبورگ، سامارا، سارانسک، سوچی، ولگوگراد، یاروسلاول در روسیه میزبان جام جهانی خواهند بود.

    تهدیدات[ویرایش]

    گروهک تروریستی داعش با انتشار تصویری، جام جهانی روسیه را تهدید کرد. پیش از این یک حمله تروریستی توسط داعش در سن پترزبورگ انجام شد و طی آن ۱۴ نفر کشته شدند. (حمله ۲۰۱۷ متروی سن پترزبورگ) همچنین عکسی از لیونل مسی پشت میله‌های زندان توسط داعش منتشر شد. عکس‌هایی نیز منتشر شد که در آن‌ها، بازیکنانی همچون کریستیانو رونالدو، نیمار، سرخیو راموس و مارکو آسنسیو مورد تهدید قرار گرفتند.

    مرحلهٔ گروهی[ویرایش]

    دو تیم برتر از هر گروه به دور یک‌هشتم صعود می‌کنند. مسابقات در یک دور برگزار می‌شود.

    رتبه‌بندی[ویرایش]

    رتبه‌بندی تیم‌ها در هر گروه به صورت زیر تعیین می‌شود: (ماده ۳۲ بند ۵ آیین‌نامه مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸)[۳۶]

    اگر دو یا چند تیم بر اساس سه معیار فوق یکسان باشند، رتبه‌بندی آن‌ها به صورت زیر تعیین می‌شود:

    گروه A[ویرایش]

    گروه B[ویرایش]

    گروه C[ویرایش]

    گروه D[ویرایش]

    گروه E[ویرایش]

    گروه F[ویرایش]

    گروه G[ویرایش]

    گروه H[ویرایش]

    مرحلهٔ حذفی[ویرایش]

    مرحلهٔ حذفی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ مرحله دوم و نهایی مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ است که بعد از مرحلهٔ گروهی و راهیابی ۱۶ تیم به مرحله یک‌هشتم نهایی ادامه می‌یابد.

    در این مرحله اگر بازی‌ها در ۹۰ دقیقه معمول مساوی شد بازی به وقت اضافه کشیده می‌شود که در دو نیمه ۱۵ دقیقه‌ای بازی برگزار می‌شود و اگر در وقت اضافه هم نتیجه مساوی شد برنده در ضربات پنالتی مشخص می‌شود.


    مرحلهٔ یک‌هشتم نهایی[ویرایش]

    مرحلهٔ یک چهارم نهایی[ویرایش]

    نیمه‌نهایی[ویرایش]

    مسابقهٔ رده‌بندی[ویرایش]

    فینال[ویرایش]

    رده‌بندی نهایی[ویرایش]

    جوایز[ویرایش]

    جوایز زیر در پایان تورنمنت و مسابقه فینال به بهترین‌های این جام داده شد که شامل کفش طلا، توپ طلا و دستکش طلا بود. اسپانسر تمامی این جوایز آدیداس می‌باشد.

    آمار[ویرایش]

    جدول گلزنان[ویرایش]

    پاس گل دهندگان[ویرایش]

    منابع[ویرایش]

    پیوند به بیرون[ویرایش]

    منبع مطلب : fa.wikipedia.org

    مدیر محترم سایت fa.wikipedia.org لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    فینال جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸

    فینال جام جهانی 2018 روسیه در کدام ورزشگاه برگزار می‌شود؟

    به گزارش خبرنگار حوزه ورزشکاران گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمتر از یک سال به آغاز رقابت‌های جام جهانی 2018 باقی مانده، رقابتی که میلیون‌ها چشم را به سمت روسیه، میزبان جام جهانی، می‌کشاند و بار دیگر تقابل اشک‌ها و لبخندها در فوتبال معنا می‌یابد. درست یک سال دیگر در چنین روزی دیدار فینال جام جهانی 2018 روسیه در ورزشگاه لوژنیکی مسکو برگزار خواهد شد.

    اکانت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، در اینستاگرام با انتشار نمایی زیبا از ورزشگاه لوژنیکی روسیه نوشت: "دقیقا یک سال دیگر فینال جام جهانی در این ورزشگاه برگزار می‌شود، به نظر شما کدام تیم‌ها در آن‌جا بازی می‌کنند؟!"

     

    انتهای پیام/

    نمایی از ورزشگاه دیدار فینال جام جهانی 2018 روسیه

    منبع مطلب : www.yjc.ir

    مدیر محترم سایت www.yjc.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 8 ماه قبل
    0

    بازی فوتبال جام جهانی درکدام شهرروسیه برگزارشد

    فاطیما 11 ماه قبل
    1

    جواب

    مسکو

    😌

    🏡✏️ 11 ماه قبل
    3

    مسکو

    0
    فاطیما 11 ماه قبل

    مسکو

    تال 11 ماه قبل
    1

    اال

    0
    فاطیما 11 ماه قبل

    مسکو

    ناشناس 11 ماه قبل
    0

    جواب

    مسکو🇦🇫💚🤍❤

    مسکو 12 ماه قبل
    0

    مرسی

    النا 1 سال قبل
    0

    مسکو

    1
    ناشناس 11 ماه قبل

    🙏🙏

    محمدحسین 1 سال قبل
    -1

    مسکو

    -1
    👑🖕 1 سال قبل

    مرسی عزیزم

    سید محسن 1 سال قبل
    2

    مسکو

    برای ارسال نظر کلیک کنید